Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Het grote wc-onderzoek van het Jeugdjournaal” video below:


De helft van de kinderen vindt de wc’s op school zo vies dat ze er zo min mogelijk naartoe gaan. Dat en meer blijkt uit ons grote wc-onderzoek.

————————————————————————————————

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.