Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Hond Sammie gebeten door mysterieus dier uit de bosjes” video below:


Wat zit er in de bosjes bij de plaats Berkel en Rodenrijs? Al een paar weken zien kinderen in de buurt een reptiel voorbij flitsen. Het is nog niet helemaal duidelijk om wat voor soort dier het gaat, maar waarschijnlijk is het een varaan. Dat is een reptiel dat flink kan bijten.
#varaan #jeugdjournaal #mysterie

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.