Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Wie is de beste kickbokser: Verhoeven of Ben Saddik?” video below:


Rico Verhoeven en de Belgische kickbokser Jamal Ben Saddik staan vanavond tegenover elkaar in de boksring. Ze vechten voor de wereldtitel zwaargewicht. Verhoeven is al wereldkampioen zwaargewicht. Als hij vanavond wint, krijgt hij deze titel voor de tiende keer. #jeugdjournaal #kickboksen #glory

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.