Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Fans FC Twente en Hammarby op de vuist” video below:


In Enschede is de wedstrijd van FC Twente tegen het Zweedse Hammarby uitgelopen op rellen. Fans van beide clubs gingen in het stadion met elkaar op de vuist.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#fctwente #hammarby #voetbal

Volg het laatste nieuws op onze site:

Volg RTL Nieuws ook op:
Facebook:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.