Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Snapking heeft zijn eigen fans opgelicht” video below:


YouTuber Snapking heeft op zijn kop gehad. Hij vroeg in een video aan zijn kijkers om een telefoonnummer te bellen. Veel kinderen die dat deden, moesten lang wachten – voor niks – maar ze moesten wel betalen.

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal:
Instagram:
Site:
App:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.