Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Lang vs. kort: Hoe goed is Oranje-tegenstander Vietnam?” video below:


De Oranjevrouwen moeten weer aan de bak! Morgen spelen ze hun derde groepswedstrijd. De tegenstander is Vietnam. Bij een gelijkspel is Oranje sowieso door naar de volgende ronde. Winnen zou natuurlijke helemaal mooi zijn. Vietnam is al uitgeschakeld.

#vietnam #oranje #wk

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.