Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Thibaut (6) bijna dood na beet slang” video below:


De 6-jarige Thibaut uit België is aan de dood ontsnapt, nadat hij werd gebeten door een giftige slang in Kroatië. Daar was hij met zijn familie op vakantie. Dankzij het goede optreden van de hulpdiensten wist het jongetje te overleven.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#slang #slangenbeet #kroatia

Volg het laatste nieuws op onze…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.