Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Chaos in Venezuela houdt aan: demonstranten bestookt met traangas – RTL NIEUWS” video below:


Voor- en tegenstanders van president Maduro zijn in Venezuela weer de straat opgegaan om te protesteren. Oppositieleider Juan …..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.