Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Nederlanders komen vlakbij rommelende vulkaan” video below:


De vulkaan op het eiland La Palma is nog altijd actief. Er zijn nog regelmatig uitbarstingen, de vulkaan spuwt lava uit en een deel van het eiland is bedekt door een dikke laag as. Dichtbij de vulkaan komen mag niet, want dat is gevaarlijk. Twee Nederlandse onderzoekers mochten het verboden gebied wel in.

#lava #vulkaan #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.