Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Deze vrouw wordt het ‘vrijheidsbeeld’ van Soedan genoemd – RTL NIEUWS” video below:


In Soedan zijn hevige protesten, het volk wil een andere leider. Een demonstrant springt eruit: Alaa Salah. Zij wordt ook wel het ‘vrijheidsbeeld’ van Soedan genoemd. Met haar kleding verwijst ze naar de positie van werkende vrouwen in het land. Beelden van de Alaa Salah gaan over dewereld.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.