Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Politiewoordvoerder over schietpartij Utrecht: ‘Meerdere slachtoffers’ – RTL NIEUWS” video below:


“We weten dat er in elk geval één dader is”, vertelt politiewoordvoerder Bernhard Jens. “We spreken op dit moment getuigen en hopen zo meer duidelijkheid te krijgen.”

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.