Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Twintig jaar na schietpartij Columbine Highschool: ‘Het beheerste mijn leven’ – RTL NIEUWS” video below:


Twintig jaar geleden vond de schietpartij plaats op Columbine Highschool in de Verenigde Staten. Twaalf mensen kwamen om het leven en nog eens 24 raakten gewond. “Het was verschrikkelijk”, zegt een van de overlevenden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.