Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Hele huizen opgeslokt door gevaarlijke Mekong rivier: “Alles is weg” – RTL NIEUWS” video below:


Langs de oevers van de Mekong rivier in Vietnam wonen veel mensen die afhankelijk zijn van het water voor hun inkomen. Maar naast een vriend is de rivier ook een vijand. De rivier slokt steeds grotere delen van de oevers op.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.