Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “In Nederland vliegen superveel exotische vogels” video below:


Van alle landen in Europa, vind je in Nederland de meeste exotische vogels! dat blijkt uit onderzoek. Het gaat om vogels die eigenlijk niet in ons land thuishoren, maar het hier wel naar hun zin hebben.

Annabelle ging naar Schiedam. Dat is een van de plekken waar de bomen ’s avonds vol zitten met groene parkieten. Al moet je er soms wel even geduld voor hebben. #exoten #dieren…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.