Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Poolse burgemeester bezwijkt aan verwondingen na steekpartij – RTL NIEUWS” video below:


De burgemeester van de Poolse stad Gdansk is aan zijn verwondingen overleden. Pawel Adamowicz werd gisteravond op een podium neergestoken door een 27-jarige man met een strafblad.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.