Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “America it is! ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Hoe goed is de volgende tegenstander van Oranje?” video below:


Vannacht is het zover: dan spelen de Oranjevrouwen hun tweede wedstrijd op het WK voetbal. De tegenstander is zeker niet de minste: de Verenigde Staten. Vier jaar geleden werden de Amerikanen wereldkampioen en versloegen ze het Nederlands elftal in de finale. Hoe kunnen we ze nu wel verslaan? Dat zocht Annabelle uit.

De wedstrijd begint vannacht om 3:00 uur ’s nachts.
#jeugdjournaal #amerika…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.