Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Antoins Top 3: Soestdijk, Prince en onterecht in de cel – RTL NIEUWS” video below:


Iedere week verzamelt presentator Antoin Peeters de drie beste, mooiste en indrukwekkendste reportages van RTL Nieuws. Met deze keer: recordbedrag uitgekeerd aan mensen die ten onrechte zijn opgepakt, onzekerheid over de toekomst van Soestdijk en natuurlijk het overlijden van Prince.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.