Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Dode en gewonden bij extreemrechts protest – RTL NIEUWS” video below:


Let op, deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Er zijn een dode en tientallen gewonden gevallen bij demonstraties van extreemrechtse groepen in het Amerikaanse Charlottesville. ‘Alt-right’-aanhangers en neonazi’s zochten de confrontatie op met tegendemonstranten.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.