Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Oneerlijk loon in de hockeywereld” video below:


Het gaat de laatste tijd veel over ongelijkheid in de sport tussen mannen en vrouwen. Ook bij hockey zijn er grote verschillen, bijvoorbeeld in wat de hockeymannen en -vrouwen verdienen. De mannen krijgen veel meer en dat vinden hockeysters oneerlijk. #nieuws #jeugdjournaal #hockey #ongelijk #salaris

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.