Newest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Ruim twee ton cocaïne gevonden in Italiaanse haven – RTL NIEUWS” video below:


Het is een van de grootste drugsvondsten van de afgelopen decennia. De Italiaanse politie vond ruim twee ton cocaïne in een container. Ze bedachten een slimme truc om de dader te vinden.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.