Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Stoppen met roken: ‘Pas als ik kanker krijg’ – RTL NIEUWS” video below:


Uit een onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt dat mensen die willen stoppen met roken een grotere kans hebben om te slagen als zij naast een cursus ook geld krijgen bij het stoppen. Wij gingen de straat op om rokers te vragen waarom zij nog niet zijn gestopt.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.