Newest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Verzetman Boy Ecury is een held: ‘Hij had een groot hart’ – RTL NIEUWS” video below:


Manuel Petronilia is geboren op Aruba en woont in Nederland. Hij gaat ieder jaar op 4 mei naar de Waalsdorpervlakte om de Arubaanse verzetsman Boy Ecury te herdenken. Ecury studeerde in Nederland en ging in de oorlog in het verzet.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.