Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Alexander Pechtold: ruim 12 jaar hét gezicht van D66 – RTL NIEUWS” video below:


Alexander Pechtold was twaalf jaar lang hét gezicht van D66. Hij trad aan in 2006, toen het heel slecht ging met de partij. Hij wist D66 snel weer op de rails te krijgen met als hoogtepunt de verkiezingen afgelopen maart. D66 trad, voor het eerst sinds 12 jaar, toe tot een kabinet.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.