Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Dochter (10) van Noord Koreaanse leider bij voetbalwedstrijd” video below:


De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft voor het eerst zijn dochter laten zien bij een sportwedstrijd. Het meisje zou Ju-ae heten en ongeveer tien jaar oud zijn. Over Ju-ae is weinig bekend. Het is zelfs niet helemaal zeker of ze echt zo heet.

#jeugdjournaal #kimjongun #noordkorea

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.