Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Schietpartij in McDonald’s in Zwolle, verdachte opgepakt” video below:


In Zwolle zijn woensdagavond twee mannen doodgeschoten in een McDonald’s restaurant. Het gebeurde rond 18.00 ’s avonds. De politie heeft donderdag een verdachte van de schietpartij opgepakt. Agenten doen nog onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

#mcdonalds #zwolle #schietpartij

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.