Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Zorgen over Iraanse sportvrouw na wedstrijd zonder hoofddoek” video below:


Het is niet duidelijk hoe het met de Iraanse sportklimster Elnaz Rekabi gaat. De sportvrouw was in het nieuws omdat ze zondag geen hoofddoek droeg tijdens een wedstrijd in Zuid-Korea .Haar telefoon en paspoort zouden zijn afgepakt en vrienden kunnen geen contact meer met haar krijgen.

#nieuws #jeugdjournaal #iran #hoofddoek

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.