Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “‘Er moet meer duidelijkheid komen over halal-keurmerken'” video below:


Je hebt het misschien wel eens gezien in de supermarkt: eten en vooral vlees met het woord halal op de verpakking. Vooral moslims kopen dit. Maar het keurmerk staat nu op zoveel verpakkingen, dat veel mensen niet zeker meer weten of een product nou écht halal is.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.