Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Marc Overmars weg bij Ajax om grensoverschrijdend gedrag” video below:


Marc Overmars vertrekt per direct als directeur voetbalzaken van Ajax. De voetbalclub zegt dat Overmars grensoverschrijdende berichten stuurde naar vrouwelijke collega’s. Volgens Ajax voelden de vrouwelijke collega’s die berichten kregen van Overmars zich niet meer veilig daardoor.

#ajax #marcovermars #voetbal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.