Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Wat gebeurt er na een arrestatie?” video below:


Lil’ Kleine mag weer naar huis na een paar dagen in de politiecel. De politie blijft onderzoek doen naar wat er precies gebeurd is…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.