Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Yeva (11) woont op het grootste ziekenhuis schip ter wereld” video below:


Het grootste ziekenhuis-schip ter wereld ligt nu in de haven van Rotterdam. Volgende week vertrekt het naar het Afrikaanse land Senegal, om daar zieke mensen te helpen. Aan boord zijn natuurlijk artsen en verplegers, maar ook de 11-jarige Yeva loopt er rond. Hij woont op het ziekenhuis-schip.

#jeugdjournaal #jeugd #schip

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.