Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Zo vieren kinderen op Curaçao zomervakantie” video below:


Niet alleen in Nederland is het vakantie. Op heel veel plekken in de wereld hebben kinderen nu lekker vrij. Speciaal voor het Jeugdjournaal hebben verslaggevers van over de hele wereld daar verhalen over gemaakt.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook vinden…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.