Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Amira werd online opgelicht en zoiets komt steeds vaker voor” video below:


Iets kopen op internet, maar het nooit krijgen. Oplichting heet dat. Steeds meer mensen krijgen ermee te maken. Zeker in de corona-tijd is het aantal flink gestegen. Amira van 13 weet er alles van. #oplichting #smartwatch #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal?…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.