Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Bohdan gaat in de vakantie terug naar Oekraïne” video below:


Bohdan van 13 is samen met zijn moeder gevlucht uit Oekraïne. Ze wonen nu al een jaar in Rotterdam. Deze zomervakantie wilde Bohdan graag terug naar Oekraïne. Onder andere om zijn vader te zien, die in Oekraïne is gebleven en in het leger zit. #jeugdjournaal #oekraine #oorlog

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.