Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Dit meisje werd verkracht door Boko Haram, nu praat ze niet meer – RTL NIEUWS” video below:


Het vluchtelingenkamp Dalori in Maiduguri is een plek vol ongelooflijke horrorverhalen. 20000 mensen wonen hier, met elk hun eigen trauma. Velen zijn maandenlang verkracht door de strijders van Boko Haram.
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.