Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Welk schoolvoetbal-team is het beste van Nederland?” video below:


Het was vandaag een spannende dag in Zeist: daar waren de finales van het Nederlands kampioenschap Schoolvoetbal. De beste teams uit het hele land streden tegen elkaar. En er waren ook twee grote namen uit de voetbalwereld bij.

#jeugdjournaal #schoolvoetbal #toernooi

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.