Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “130: leuk voor automobilisten maar omwonenden zijn – RTL NIEUWS” video below:


We mogen binnenkort op steeds meer snelwegen 130 kilometer per uur rijden. Leuk als je de weg op moet, maar mensen die dicht bij de snelweg wonen zijn tegen.
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.