Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Brian (8) redt zijn kleine broertje uit het water” video below:


Toen Brian van 8 zijn vier maanden oude broertje Bobby in het water zag vallen, liet hij geen seconde voorbij gaan. Hij sprong direct in het water om hem te redden. Dankzij Brian liep het allemaal goed af. Zelfs de burgemeester kwam hem daarom bedanken. #jeugdjournaal #jeugd #held #reddingsactie

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.