Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Deze man is de schrik van alle mensensmokkelaars – RTL NIEUWS” video below:


Mensensmokkelaars verdienen grof geld aan vluchtelingen. Ze worden opgewacht door rechercheur Carlo Parini. Onze correspondent Eveline Rethmeier was erbij toen hij de 469ste smokkelaar oppakte.
Volg nu live het nieuws op

Website :
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.