Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Man wint hardloopwedstrijd na 43 dagen rennen” video below:


Je zou het misschien niet denken, maar er bestaat een hardloopwedstrijd van 4.989 kilometer lang. Het is de langste wedstrijd ter wereld. De Italiaan Andrea Marcato was de snelste. #hardlopen #wedstrijd #jeugdjournaal

Vragen, tips of idee├źn? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.