Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Marie Claire heeft een beperking: ‘Ik voel me vaak eenzaam'” video below:


In Nederland zijn ongeveer 100.000 kinderen met een beperking en veel van hen voelen zich eenzaam. Uit onderzoeken blijkt dat de zorg voor kinderen met een beperking de afgelopen tientallen jaren beter is geworden, maar eenzaamheid blijft een probleem.

Marie Claire van 13 herkent dat. Ze heeft een spierziekte, waardoor ze in een rolstoel zit. #jeugdjournaal #beperking #eenzaam

Vragen, tips…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.