Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Grote tegenaanval Oekraïne” video below:


Er lijkt ontwikkeling te zijn in de strijd van Oekraïne tegen Rusland. Er zou een grote tegenaanval zijn begonnen in het zuiden. Dat melden bronnen in het Pentagon aan The New York Times. Ook Russische defensiebronnen melden een groot Oekraïens offensief in het zuiden.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#oekraïne #rusland…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.