Latest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Jessica Schilder over kogelstoten, pannenkoeken en de Olympische Spelen” video below:


Jessica Schilder is de beste kogelstoter van Nederland. Ze heeft het Nederlands record en ze won vorig jaar een gouden …..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.