Newest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Spectaculaire onderschepping drugsonderzeeër voor Amerikaanse kust – RTL NIEUWS” video below:


De Amerikaanse kustwacht heeft een video vrijgegeven van de spectaculaire onderschepping van een onderzeeër met drugs aan boord. In twee maanden tijd heeft de kustwacht voor 569 miljoen dollar aan drugs onderschept op zee. In deze onderzeeër zat 8000 kilo cocaïne.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.