Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Jongen (17) vangt peuter die uit het raam valt in Turkije – RTL NIEUWS” video below:


Een bijzondere redding in Turkije. Een 17-jarige jongen vangt een peuter op die uit het raam valt. Hij zag het meisje bungelen en ving haar op toen ze viel. Het meisje heeft niets overgehouden aan de val.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.