Newest video release aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “Netherlands vs. Portugal Highlights | 2023 FIFA Women’s World Cup” video below:


Portugal and the Netherlands kicked off their 2023 FIFA World Cup Campaign looking to pick up three points! The Netherlands were on the front foot early and were able to grab the early lead thanks to Stefanie van der Gragt’s towering header in the 13th minute. The Netherlands continued to get more chances, but weren’t able to extend their lead going into halftime. Lineth Beerensteyn caused…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.