Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Onze correspondent in het rampgebied in Indonesië – RTL NIEUWS” video below:


Annemarie Kas is voor RTL Nieuws naar het getroffen eiland Sulawesi afgereisd. De wegen zijn grotendeels verwoest en ook …..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.