Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Voetbalsters van het Nederlands Elftal klaar voor EK” video below:


Nog twee weken en dan strijden de beste vrouwenvoetbalteams van Europa tegen elkaar, op het Europees Kampioenschap hier in Nederland. De selectie van het Nederlandse elftal werd vandaag gepresenteerd in Zeist.

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal:
Instagram:
Site:
App:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.