Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Kerfalla (12) gaat viral met basketbal-video’s” video below:


Kerfalla Sylla basketbalt nog maar één jaar, maar kan het al belachelijk goed! Video’s van hem gaan helemaal viral. Ze worden miljoenen keren bekeken en veel gedeeld. Ook door de beroemde rapper Snoop Dogg. #basketbal #talent #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.