Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Problemen door ganzen: ‘Ik vind ze echt eng'” video below:


Het broedseizoen voor ganzen is begonnen en dat zorgt op sommige plekken in Nederland voor overlast. Kinderen van de Mr. van Eijckschool in Rotterdam weten er alles van. Er leeft een grote groep ganzen in de buurt. #ganzen #rotterdam #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.