Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Caroline van der Plas (BBB) haalt uit naar politici” video below:


Caroline van der Plas van de BBB heeft uitgehaald naar politici die de zorgen van mensen niet serieus nemen. Die worden volgens Van der Plas te vaak weggezet als ‘verjaardagpraat’ of ‘onderbuikgevoelens’. Ze hield maandag de jaarlijkse HJ Schoo-lezing, een traditie aan het begin van het politieke jaar.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app: ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.